Om oss

  • Grunnlagt i 2015 av to profesjonelle boksere
  • Vi tror på et samfunn som er basert på felles verdier.
  • Fellesskapet vårt er en flott måte for kvinner å komme i form samtidig som de har det gøy.
  • Vi er for tiden representert i mer enn 35 byer rundt om i Europa.
  • Enten du er en erfaren proff eller nybegynner, ønsker vi deg velkommen til fellesskapet vårt.

Vår historie

Vi mener at samfunnet skal være basert på felles verdier, der alle har de samme mulighetene uavhengig av kjønn, opprinnelse, hudfarge eller seksualitet. Vi ønsker å leve i en verden der alle behandles likt og med respekt. En verden fri for diskriminering og rasisme, der alle kan nå sitt fulle potensial.

Vi ser på boksing som en fantastisk sport som ikke bør begrenses til ett kjønn, og derfor jobber vi for å øke den kvinnelige deltakelsen i sporten. Vi tilbyr kurs og trening for kvinner på alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne utøvere.

Boxing Sisters-fellesskapet er en flott måte for kvinner å komme i form og bli sterke samtidig som de har det gøy. Enten du akkurat har begynt med boksing eller er en erfaren proff, ønsker vi deg velkommen til vårt fellesskap. Boxing Sisters er et sted der kvinner kan støtte og hjelpe hverandre på alle mulige måter.

Vi har for tiden kommuniteter i mer enn 35 byer rundt om i Europa, og vi ønsker snart nye søstre velkommen i nye land. Du finner en av våre avdelinger i Østerrike, Danmark, Finland, Tyskland, Norge, Sverige, Sveits og Nederland.

Bli med oss i dag og la oss komme i form sammen! Finn din nærmeste klubb her:


Føl dig fri til at sende os en besked via Whatsapp

© BOXINGSISTERS 2024